Renovlies

Renovlies is een behang met vinyl of regulier papier dat is aangebracht op vlies en valt onder de vele soorten glasvezelbehang.

Onze behangers gebruiken het bij renovatie of wandafwerking om scheuren, oneffenheden en krimpscheuren op en in de muur te verbergen.

Omdat wij gespecialiseerd zijn in dit type behang kunnen wij stucwerk nabootsen. Hiervoor gebruiken wij glad behang dat naadloos aansluit.

Om het af te werken kun je het door ons laten schilderen. Bepaal zelf de kleur en wij regelen de rest. Interesse? Vraag een offerte aan voor de beste prijs.

Wil je renovlies laten aanbrengen? Scanbehang.nl heeft nu een geweldige aanbieding van €12,99 per vierkante meter. Behangen en sauzen inclusief materiaal!

Vragen of snel contact? Bel ons: 030-2072024

De ultieme gids over renovlies. Handige tips uit de praktijk.

Glad behang dat perfect is voor nieuwbouw

Bent u van plan om renovlies aan te laten brengen in een gladde uitvoering? Dat is een populaire keuze voor nieuwbouwwoningen.

De muren in een nieuwbouwwoning zijn doorgaans niet afgewerkt of niet naar eigen voorkeur. In dat geval is renovlies een perfecte keuze.

Bovendien hoeft u niet de muren allemaal te laten stuken als u een glad resultaat wenst. Renovatievlies in de vorm van Renovlies behang maakt uw wanden glad en strak.

Mochten de muren niet behangklaar zijn dan kun je altijd gebruik maken van onze stukadoor. Hij kan de muren weer glad voor je maken.

Koop je renovlies met hoge korting bij https://renovliesbehang.com.

Geef je muren een stuclook

Er zijn veel redenen waarom renovlies ook in het interieur van bestaande woningen de voorkeur krijgt. U heeft bijvoorbeeld de keuze uit glad behang of behang met een structuur.

Het behang is sterk en biedt vele voordelen, zoals dat de keuze voor uw favoriete kleur. De behangsoort is zo ontworpen dat het in iedere kleur te schilderen is.

Het uiterlijk van het behang en de afwerking in kleur bepalen de sfeer. Zo heeft u invloed op welke sfeer u in huis wenst.

  • In verschillende uitvoeringen: glad of met structuur
  • Perfect voor afwerking muren in nieuwbouwwoningen
  • Ideaal voor het interieur in bestaande woningen
  • In iedere kleur uit te voeren
  • Keuze voor gewenste sfeer in huis

Behangen en schilderen van muren in een nieuwbouwwoning.

Sterke wanden die ogen als stucwerk

Met renovlies kun je de look van stucwerk nabootsen. Het grote voordeel is echter dat het krimpscheuren kan verbergen. Dit maak het een betere afwerking voor nieuwbouw muren.

Een ander groot voordeel is dat het een stuk goedkoper is. Voor een nieuwbouwwoning kan de besparing oplopen tot wel 50%. Met dat betreft is stucen gewoon een stuk duurder dan behangen.

Welke ondergrond is nodig voor behang?

Renovlies biedt enorm veel voordelen. Zo is er ook het voordeel dat er veel verschillende soorten ondergronden mogelijk zijn.

Het sterke behang is onder meer aan te brengen op gipsplaat, maar bijvoorbeeld ook op de wanden van een nieuwbouwwoning. Of op houtvezelplaten of op spuitgips.

Renovlies aanbrengen op stucwerk of Renovliesbehang aanbrengen op beton vereist natuurlijk de nodige kennis. Dat geldt in principe voor ieder soort ondergrond.

Beschadigde muur? Kies voor renovlies!

Behang op basis van glasvezels is ideaal om beschadigde muren op een voordelige en aantrekkelijke manier mee af te werken.

De mate van beschadiging is uiteraard wel bepalend voor de uiteindelijke look. Indien er sprake is van zware beschadiging van de wand zijn er herstelwerkzaamheden nodig.

Het is niet zo dat dit type behang alle onregelmatigheden verbergt. Als het gaat om kleine scheurtjes wel, maar grote oneffenheden blijven door het renovlies heen te zien.

Kleine scheuren kun je vrij eenvoudig verbergen

Kleine scheuren en haarscheuren zijn op een gemakkelijke manier weg te werken achter renovlies. Dat geldt eveneens voor kleine gaatjes.

Uiteraard is het mogelijk om de kleine scheuren te repareren net als de gaatjes te vullen. Dan weet u zeker dat er geen onregelmatigheden zijn te zien.

Om slechte muren te verbergen achter behang is het aan te raden om voor glasvezelbehang te kiezen. Het is sterk, kent een goede hechting en is verkrijgbaar in meerdere diktes.

  • Oplossing voor slechte muren
  • Verbergt kleine scheuren
  • Werkt kleine gaatjes weg

Wat is de ideale dikte?

De dikte van het behang kan variëren. Het is belangrijk om de juiste dikte te kiezen en die is weer afhankelijk van de staat van de ondergrond.

Het aantal gram bepaalt de dikte en stevigheid. Betreft het een wand in een normale staat met her en der wat kleine putjes? Dan volstaat bijvoorbeeld Renovlies 150 gram.

Het is beter om voor dikker behang te kiezen als er echt scheurtjes in de muur zitten. Een voorbeeld daarvan is 200 gram.

Waar kun je renovlies kopen?

Bij het kopen van renovlies houdt u uiteraard rekening met de uitstraling. Bijvoorbeeld met de structuur of met een gladde afwerking.

Misschien wilt u wel heel goedkoop renovlies behang kopen. Zelf halen wij ons behang altijd bij renovliesbehang.com.

Bij alle bouwmarkten is het mogelijk om uit het ruime aanbod een keuze te maken. Bijvoorbeeld bij Gamma, Praxis en Karwei net als bij Hornbach en andere bouwmarkten.

Gratis renovlies offerte

Om duidelijkheid te krijgen in de kosten van het aanbrengen en schilderen ontvangt u een offerte. Uiteraard op uw verzoek en geheel vrijblijvend.

Onze behangers werken in heel Nederland in opdracht van particulieren, bedrijven en organisaties. Ook in uw omgeving zijn onze behangers actief.

Wij laten u graag kennismaken met onze professionaliteit, kwaliteit en service als het gaat om renovlies. Vraag compleet vrijblijvend een gratis offerte aan.

Vragen of snel contact? Bel ons: 030-2072024